Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


                                                                                                      ΥΛΙΚΑ
  • 60 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 150 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 100 ΓΡ. ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ 
  • 4 ΑΥΓΑ
  • 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΓΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
    •  
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

                                                                                            ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.
  2. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ 
  3. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.
  4. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ Η ΤΑΨΑΚΙ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΩΣΕΙ )
  5. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
  6. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

        *** *ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΩΜΕΝΗ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.



ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ......!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου