Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ


ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ




  ΥΛΙΚΑ

  1. ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ 
  2. ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ
  3. 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑ
  4. 2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΟΝ ΚΑΣΕ ΝΤΟΜΑΤΑ 
  5. 1/2 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 
  6. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  7. 1 ΚΡΕΜΥΔΙ
  8. 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ 
  9. 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 
  10. ΠΙΠΕΡΙ
  11. ΑΛΑΤΙ
  12. 1 ΦΛ.ΤΡΙΜΕΝΟ REGATO
  13. 1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
  14.  1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΦΡΙΓΑΝΙΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ Ο ΚΙΜΑΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΑΝΕΛΑ, ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
 ΑΦΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΝ ΚΑΣΕ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΜΑΖΑΝΑ  
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΤΑΨΙ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ .
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΝ ΚΑΣΕ ΒΑΖΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΠΟΛΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ (ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΥΛΗ)
ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ 
ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ.


ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 
5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΕΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΕXTRA ΤΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.... 

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ...!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου