Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • 2 ΜΗΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
  • ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ 
  • ΚΑΝΕΛΑ
  • ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  • 1/2 ΝΕΡΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ 
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΛΑ
  • 500ΓΡ.ΝΕΡΟ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ 
  1. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΕΣ
  2. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ 
  3. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ.
  4. ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.



ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  1. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ .

ΜΗΛΟΠΙΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ



ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

  1. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 8 ΛΩΡΙΔΕΣ
  2. ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 
  3. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ
  4. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ
  5. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ 

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ .


ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕ..
.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου