ΥΛΙΚΑ
- 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
- 2 ΜΗΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
- ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
- ΚΑΝΕΛΑ
- ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
- 1/2 ΝΕΡΟ
- ΖΑΧΑΡΗ
- 500ΓΡ.ΝΕΡΟ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ
- ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΕΣ
- ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
- ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ.
- ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ .
ΜΗΛΟΠΙΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
- ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 8 ΛΩΡΙΔΕΣ
- ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ
- ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ
- ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ
- ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ .
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕ..
.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου