ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ :
- ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΝΝΕΣ
- ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ )
- 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΤΟΝΑΤΟΠΕΛΤΕ
- ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
- ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- ΣΚΟΡΔΟ
- 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ :
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ .
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ:
ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ,ΕΠΕΙΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΝΝΕΣ ΓΑΡΝΙΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου