ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ
(ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4)
- ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
- 600 ML ΓΑΛΑ
- ΦΡΙΓΑΝΙΑ
- ΒΟΥΤΥΡΟ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ .
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Ν ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗ (ΣΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ)
ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...
ΕΜΕΙΣ ΓΑΡΝΙΡΑΜΕ ΜΕ ΣΥΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ..ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ???
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου