Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

***ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ***

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ

  • Ένα κιλό μοσχάρι κομμένο σε 
  • λίγο λάδι
  • σάλτσα ντομάτας (1 κουτί)
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κομμάτι κανέλας
  • 3-4 γαρύφαλλα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 δάφνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
  1. Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί. Μετά προσθέτετε το μοσχαρι και το γυρίζετε μέχρι να πάρει χρώμα από παντού
  2.  Προσθέτετε νερό να σκεπάσει το μοσχάρι, ρίχνετε τη ντομάτα και τα υπόλοιπα αρώματα και μπαχαρικά και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράζει για 1 ½ - 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου