ΜΙΛΦΕΙΓ
- 4 ΚΟΥΤΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ
- 1 ΚΟΥΤΙ ΜΟΡΦΑΤ
- ΑΧΝΗ (ΟΣΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΑΤ)
- ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ :
- 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
- 3 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ ΑΣΠΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑΨΙ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΡΩΣΕΙΣ .
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΜΟΡΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ
ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΣΕΝΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ (ΤΡΙΜΜΑΤΑ)
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
***ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΘΡΙΣΜΕΝΑ***
***ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΘΡΙΣΜΕΝΑ***
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου