ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ICEBERG
ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΠΙΆΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΉΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ICEBERG ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ....
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ :
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
ΜΙΣΟ ICEBERG Η ΛΑΧΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΕΜΙΣΗΣ :
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ.
ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤO ICEBERG
(ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ)
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΟΤΑΝ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:
600ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ
600 ΓΡ.ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
500 ML ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΕΛΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ :
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.
ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΠΡΙΚΑ.
ΦΑΣΚΙΩΜΑ :
ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ .ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.
ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗΝ ΖΤΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΕΞ,
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ (ΜΕΧΡΙΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΜΑ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ) ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
EXTRA ΥΛΙΚΑ:
ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΠΑΠΡΙΚΑ
ΛΑΔΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου